Wimper Extensions


“LASHES are the new breast… woman are OBSESSED with getting a bigger better pair!” -Vogue Magazine

Wimper Extensions is iets heel nieuws. Een trend die vooral onder grote sterren wordt gedaan.

Wimper Extensions is een techniek die in schoonheidssalons wordt toegepast. De wimpers worden niet op het ooglid bevestigd, maar aan de wimperhaartjes zelf. Ze worden aan de jongste wimperhaartjes bevestigd zodat ze zo lang mogelijk blijven zitten.

Dit heeft vele voordelen. Binnen een uurtje heb je prachtige lange en volle wimpers die er natuurlijk uitzien. Het effect is zo overweldigend mooi dat je zelf geen mascara meer nodig hebt, ze zijn heel licht.

De Wimper Extensions blijven maximaal 2 maanden zitten en het beschadigt je eigen wimpers nauwelijks, mits ze goed geplaatst zijn. Je hebt keuze uit verschillende lengtes, diktes en curves. Keuze tussen zijde-en synthetische wimpers.

Ook geschikt voor lenzen - en brildragers. Verder kan je ermee douchen, zwemmen, sporten en sauna.

Bijwerken is aangewezen elke 3 à 4 weken.

Oogmake-up mag alleen verwijderd worden met remover zonder olie, mocht je toch nog mascara willen gebruiken liefst geen waterproof dan. Want door het harde wrijven trek je de haartjes los. Verder rond de ogen geen olie of creme met olie gebruiken want hierdoor kunnen de wimpers los laten. Deze olievrije make-up remover en olievrije mascara, speciaal ontwikkeld voor wimperextensions zijn steeds te verkrijgen in de lash-bar.

Uw wimpers worden perfect afgescheiden, er wordt niet meer lijm gebruikt dan nodig, zo worden uw eigen wimpers zo min mogelijk beschadigt. Een prachtig resultaat verzekerd door een ervaren, Master-gediplomeerd wimperstyliste. Voor foto’s en referenties neemt u best een kijkje op Facebook of Facebook Groep.
Lash-Menu


One-By-One (Klassieke techniek 1op 1)
Nieuwe set 75€
Bijwerking na 2 weken 30€
Bijwerking na 3 weken 40€
Bijwerking na 4 weken 45€


Tahitian Feathering (mix van diktes en lengtes zoals Kim Kardashian)
Nieuwe set 89€
Bijwerking na 2 weken 35€
Bijwerking na 3 weken 45€
Bijwerking na 4 weken 55€


3D Russian Volume (3 fijnere wimperhaartjes op 1 eigen wimper voor volume)
Nieuwe set 89€
Bijwerking na 2weken 35€
Bijwerking na 3 weken 45€
Bijwerking na 4 weken 60€


4D t.e.m. 6D Russian Volume (4 tot 6 wimperhaartjes op 1 eigen wimper voor veel volume)
Nieuwe set 89€
Bijwerking na 2 weken 45€
Bijwerking na 3 weken 50€
Bijwerking na 4 weken 65€


3D Russian Layering (meerdere fijne wimpershaartjes in meerdere curves op 1eigen wimper voor extreem veel volume )
Nieuwe set 99€
Bijwerking na 2 weken 55€
Bijwerking na 3 weken 65€
Bijwerking na 4 weken 75€


Lower Lashes (fijne wimperhaartjes op de onderste wimpers)
Nieuwe set 20€


Wimper-& wenkbrauwkleuring

Verven van wimpers & wenkbrauwen.

Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. De oogopslag zal er sprekender door worden. Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling. De verf die hierbij gebruikt wordt is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De meest gebruikte kleuren voor het verven van wimpers en wenkbrauwen zijn: zwart, zwart/blauw, bruin, lichtbruin, etc. Om te voorkomen dat de verf op de huid of in de ogen komt wordt bij het verven van wimpers gebruik gemaakt van zogenaamde wimperblaadjes. De houdbaarheid van de kleuren zijn per persoon verschillend, maar meestal zal de kleur na ongeveer 4 tot 5 weken vervagen. Het duurt gemiddeld 6 tot 8 weken voordat het lichaam nieuwe wimpers en wenkbrauwen aanmaakt. Tegen die tijd zullen de wimpers en wenkbrauwen dus sowieso hun oude vertrouwde kleur terug hebben. De verf die gebruik wordt voor het kleuren van wimpers en wenkbrauwen is speciaal voor dit proces ontwikkeld, maar werkt in principe hetzelfde als gewone haarverf.

Verven wimpers/wenkbrauwen: 10€
Verven wimpers & wenkbrauwen: 17€


“LASHES are the new breast… woman are OBSESSED with getting a bigger better pair!” -Vogue Magazine